Fórumtéma: Pemzli.hu -Válogatott festőművészek oldala- :: ArtRage

Írta: nordwick - Dátum: 2013-07-09 11:53
#36

Na ezt még elmondom. #33 "hiperreálra meg lehetne csinálni. Kaptam is tippeket rá hogy hogy,"
Olyan területről amit én nagyon nem szeretek, ilyen "fantasy art", írtak nekem gyerekek, egyébként valami csúcs amit ezen belül csinálnak, nem művészet nem tudom mi, huszonévesek, és állat jó dolgokat művelnek, szerintem, és ebből volt két srác, és elmagyarázták , hogy miért kell a finisben tollak használni, meg importálni "hair-brush"-okat" akár AR alá, mondták hogy melyikeket, milyen fejlesztések jók, én meg modtam hogy de nem fogja tudni azt az anyagszerűséget, fakturát, amit az AR saját ecsetjei hoznak, és elmesélték, hogy ezek akárhová beépíthetők, a CorelPpaint alatt Corel stílusúakká válnak, a PS alatt Ps stílusúakká...néézzem meg aR alatt mi lesz,..megnéztem. Igaz volt.
Szóval digin belül érdemes kilépni külföldi porondra, mert nagyon sokan nagyon szívükön viselik a témát, stílustól, SWtől, művészet/nemművészet -től elvonatkoztatva, segítenek.

egyébkét nekem egy külön kedves világ pl a képregényrajzolók. Művészet? Az biztos hogy ennyi figurát, 500-at /nap...karakterben anatómiában, stílusban hozni... az egy valami!
Nem tudom hogy művészet e, de nagyon szeretem őket.

Szerkesztette: nordwick - Dátum: 1970-01-01 01:00