Pemzli.hu -Válogatott festőművészek oldala- - Fórum: Zsidákovics Mihály által hirdetett "versenyre" készült alkotás.

Bejelentkezés

Felhasználónév:  Jelszó:    Regisztráció |  Elfelejtett jelszó

Téma nyomtatása
Zsidákovics Mihály által hirdetett "versenyre" készült alkotás.
@Attila
#1 Hozzászólás nyomtatása
2012-07-27 12:30

Főadminisztrátor

Regisztrált: 05.02.11

Ide is feltöltöm a fázisrajzokat.
Attila hozzácsatolta az alábbi képet:

[1.52MB]
Szerkesztette: @Attila - 2012-07-27 12:36

http://pemzli.hu/
tiszai
#2 Hozzászólás nyomtatása
2012-07-27 16:51

Fórumozó tag

Regisztrált: 22.11.11

Talán itt tudnám megindokolni, miért tettem fel a képet "versenyen kívül" címmel. Igazából szeretek versenyezni, de csak objektíve mérhető területen. Képzőművészeti versenyen soha nem indultam. Viszont pár éve tagja voltam a Magyar Csigás Pályaíjász Válogatottnak. Egyszer-kétszer voltam országos bajnok is, de amikor mások nyertek, akkor sem keseredtem el soha, mert azokon a versenyeken mérhető dolgok döntöttek. Miért írom le mindezt? Azért, mert egyszer szem-és fültanúja voltam annak, hogyan válogatott az Állami Lektorátus egy csoportos kiállítás előtt. A sorrend: a név, a személyes szimpátia(esetleg pont az ellenkezője), és csak végül maga a kép. Az alapul szolgáló fekete-fehér fotó nem igazán érintett meg, az egész próbálkozást csak egy jópofa játékként kezeltem, amiben sem nyerni, sem veszíteni nem állt szándékomban. Nagyon jó viszont arra, hogy megmutassuk, mennyire másképp reagálunk dolgokra, ami szerintem pont így jó és szép, ahogy van. Ettől ezerszínű ez a világ, és akit ennek ellenére hidegen hagy...hát azon mi aligha tudunk segíteni.
tiszai hozzácsatolta az alábbi képet:

[231.6kB]

www.tiszaijozsef.hu
Ugrás a fórumra:

Share

Copyright ©2011
Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője Kagyerják Attila Tamás
Elérhetőség:kapcsolat@pemzli.hu