Pemzli.hu -Válogatott festőművészek oldala- - Szabályzat

Szabályzat

Untitled Document

ÜDVÖZLÜNK A PEMZLIN!
Ezen az oldalon képzőművészettel foglalkozó közösségünk képeit láthatod. A cél olyan oldal létrehozása volt, ahol a néző csak színvonalas alkotásokat talál a képzőművészet különböző műfajaiból. Azért, hogy ennek az alapvető feltételünknek az oldalon megjelenő képek megfeleljenek, a művészeink csak meghívással csatlakozhatnak.
A művészeken kívül szívesen fogadjuk nézelődők csatlakozását is, akik regisztráció után véleményezhetik, értékelhetik a megjelenő alkotásokat.

1. REGISZTRÁCIÓ (NÉZELŐDŐKÉNT)
A Pemzlire bárki regisztrálhat nézelődőként, aki elfogadja az oldal szabályzatát, ezért kérlek, hogy figyelmesen olvasd ezt végig, mielőtt regisztrálnál. Ha további kérdéseid lennének, azokra a GyIK-ban találhatsz majd választ. A regisztráció egyben azt is jelenti, hogy a szabályzatot megismerted és magadra nézve kötelező érvényűnek tekinted!
A regisztráció során felhasználónevet kell választanod és egy létező email címet megadnod, ahova majd az aktiváló linket fogjuk elküldeni. Az aktiválás után azonnal használhatod az oldalt.

2. REGISZTRÁCIÓ (MŰVÉSZKÉNT)
Az oldalra csak meghívott művészek tölthetik fel alkotásaikat. Amennyiben meghívást kaptál, akkor a művészként történő regisztrációhoz az admintól fogsz segítséget kapni.

3. KÉP FELTÖLTÉSE
A Pemzli galériájába a művész feltöltheti saját kész alkotásait. A kép feltöltésével a művész egyben kijelenti azt is, hogy az alkotás a saját műve, vagyis a feltöltött fotó a saját tulajdona! Amennyiben a feltöltött mű egy másik alkotásról készült, vagyis másolat, aminek az eredetije lehet akár rajz, festmény vagy fotó is, akkor ezt a feltöltő köteles jelezni a mű leírásában az eredeti szerző nevét és/vagy az eredeti alkotáshoz linket megadva. Előfordulhat, hogy a fenti adatokat a feltöltő nem tudja megadni, mert pl. a festményét egy sok évvel ezelőtt az internetről letöltött fotóról készítette és nem jegyezte fel a fotóművész nevét, sőt utólag sem sikerül linket találnia az eredeti műhöz. Ilyen esetben is feltölthető a kép, viszont minden elérhető információt meg kell adni az eredeti alkotásról. Amennyiben egy alkotásról utólag derül ki (és szinte biztos, hogy kiderül), hogy másolat és ezt a feltöltéskor a művész nem jelezte, akkor azt a képet az admin törli!
A feltöltött képeket utólag csak módosítani tudod, törölni nem, azt csak az adminisztrátor tudja megtenni. A képfájl nevében, csak az angol ABC betűi és számok szerepelhetnek. A program érvénytelennek minősíti az ékezetes betűket tartalmazó fájlneveket. A feltölthető fájlok lehetnek: .jpg, .png és .gif kiterjesztésűek. Válaszd ki a kategóriát, hogy hova kerüljön a műved! A lehetséges kategóriák: rajzok, festmények, digitális vagy egyéb.
A galériába csak a már elkészült műveid fotóját töltsd fel! Célunk az, hogy az oldal látogatói csak színvonalas alkotásokat lássanak a galériában, ezért fenntartjuk a jogot a képek szerkesztésére vagy törlésére. Ha a még készülőben lévő műveidet szeretnéd megmutatni, azokat a személyes fotóidhoz töltheted fel.
A kép leírásánál kérünk, hogy mindenképpen tüntesd fel:
- másolat esetében az eredeti szerző nevét és/vagy az eredeti alkotásra mutató linket és/vagy egyéb adatokat
- a kép méreteit cm-ben,
- a technikát és az alapot.
A leírásban javasoljuk még, hogy szerepeljen:
- a készítés éve, 
- a téma,
- megvásárolható-e a kép,
- bármi egyéb, amit fontosnak érzel elmondani a képről.

4. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Adatkezelés
A regisztrációval együtt hozzájárulsz az adataidnak a Pemzli adatbázisában tárolásához. Az adataidat az elvárható gondossággal és bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek. A regisztráció során megadott felhasználónevet és jelszót köteles vagy biztonságos helyen tartani. Amennyiben a belépéshez szükséges adatokat másik személynek továbbadod vagy hozzáférhetővé teszed, akkor a másik személy Pemzlin történő viselkedéséért felelősséget vállalsz.
Adataidat és regisztrációdat kérésre az admin törli, ezt bármikor kérheted privát üzenetben vagy a kapcsolat@pemzli.hu címre írt email-ben. A felhasználónevedet és email-címedet bármikor megváltoztathatod a profilodnál.
Magatartás, hozzászólások
A Pemzli magatartásra vonatkozó szabályait tömören így lehet megfogalmazni: „Úgy viselkedj másokkal, ahogy elvárod, hogy Veled is viselkedjenek.”
A tagok a regisztrációval a következőket vállalják:
- saját, valós adataikkal regisztrálnak,
- hozzászólásaik a képekhez, az üzenőfalon és a privát üzenetekben kulturált hangnemben fognak történni a másik ember véleményének tiszteletben tartásával, 
- nem zaklatják az oldal többi tagját kéretlen levelekkel, reklámokkal vagy más módon,
- nem fogják szándékosan megzavarni az oldal működését.
Az oldalon a tegeződés az elfogadott, kérjük Te is ezt kövesd. Meggyőződésünk, hogy a másik embernek megadott tisztelet nem a magázódó vagy tegeződő formától függ.
Az oldalon megjelenő hozzászólásokat az admin utólagosan moderálja. Nem megfelelő viselkedés esetén a tagot figyelmezteti, a hozzászólást törölheti, a szabályok ismételt megsértése esetén a tag regisztrációját törölheti. A hangulatjeleket, mint önálló hozzászólást az admin nem fogadja el, törli!
Regisztráció törlése
A Pemzlire regisztrált tag törölhető a tag saját kérésére vagy az admin döntése alapján, ha a tag a szabályokat figyelmeztetés után is megsérti. A Pemzli-tag törlésével a tag teljes profilja törlődik a saját albumokba feltöltött képekkel, fotókkal, videóval és más tagok ide írt hozzászólásaival együtt. Ha a törlendő tag a főoldalra is töltött fel képet művészként, akkor ezek a képek is törlődnek a hozzájuk írt összes hozzászólással együtt.
Megmaradnak a törlendő tag hozzászólásai, amelyeket a főoldalra más művészek képeihez, más tagok albumaiba feltöltött képekhez, fórumtémákhoz vagy üzenőfalakra írt, de ezeknél a hozzászólásoknál a tag felhasználóneve egy – a „törölt” szót is tartalmazó – kódra változik át.

Szerzői jogok
Az oldalra a művészek csak saját alkotásaikat tölthetik fel. A feltöltött műalkotások vagy a személyes albumokba feltöltött fotók eredetét a Pemzli üzemeltetői nem ellenőrzik. A kép feltöltője felel azért, hogy ne sértsen meg szerzői jogokat.
Képeladás
A képek leírásánál szerepelhet, ha egy alkotás megvásárolható. Ilyen esetben a művészek profiljukon adják meg elérhetőségüket. A Pemzli nem folytat közvetítő tevékenységet a képek eladásában.
Más oldalra mutató linkek
A profilodon elhelyezhetsz a saját honlapodra mutató linket, azonban ilyen esetben kérjük, hogy a kölcsönösség jegyében a honlapodon is helyezd el a Pemzlire mutató linket.
* A Pemzli üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy az oldal szabályzatát bármikor módosítsa, kiegészítse. 
A szabályzat módosításáról a tagokat minden esetben privát üzenetben értesíti.
Módosítva: 2012. aug. 19.

 

Véletlen képek

Legutóbbi hozzászólások

Kép címe: falusi utca
Profi munka!Kép címe: Őrzők
Én is.Grin Köszönöm szépen.


Kép címe: Kikötő
Nagyon köszönöm Umbra.

Kép címe: Dharma-chakra-mudrá
Köszönöm szépen Umbra.

Kép címe: Velencei emlék
Köszönöm szépen.Smile

Zene

Kedvenc oldalaim

You must be logged in to use this panel.

Mai névnapos

Ma 2022. június 26. vasárnap,
János, Pál napja van.
Holnap László napja lesz.

Keresés

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Attila 
2016/01/25 13:17
Úgy tűnik senki! Grin

2016/01/18 21:07
Valaki?

2015/04/05 11:28
Áldott ünnepet mindnyájatoknak!

2015/04/04 09:51
Kellemes ünnepeket mindenkinek. Smile

Attila 
2015/03/15 12:32
jelenleg

Tag Infó

Csatlakozott:
2011.02.06.-14:38
viki
Utoljára itt volt:
2011.02.23.-18:33
4140 napja
Untitled Document
Támogatás
Vagy

Látogatószámláló

Látogató : 10059365
Az oldal 4160 napja indult
2418 látogató / nap
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

Copyright ©2011
Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője Kagyerják Attila Tamás
Elérhetőség:kapcsolat@pemzli.hu

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Generálási idő: 0.19 másodperc | 10,059,365 egyedi látogató | jQ Blog