Pemzli.hu -Válogatott festőművészek oldala- - Fórum: Kék álom-Első verzió

Bejelentkezés

Felhasználónév:  Jelszó:    Regisztráció |  Elfelejtett jelszó

Téma nyomtatása
Kék álom-Első verzió
@Attila
#1 Hozzászólás nyomtatása
2012-12-10 12:24

Főadminisztrátor

Regisztrált: 05.02.11

#1 | hubervili - 2012 12 10 12:02:52
De ne ám..!..ha túlcsinálod, unalmas lesz! Kell az a kis kontraszt a texturákban!

#2 | tiszai - 2012 12 10 10:36:09
Pedig szerintem inkább azt az utat válaszd, és ne a bonyolítást. Minden más átmehet zavaró tényezőbe, ami elvonja a figyelmet a főtémáról - bár itt nehéz elvonni! De, mint Te is tudod, a szemünk hasonlóan működik, mint egy jó teleobjektív. Van a központi látás, ami éles, mert arra fókuszálunk, és van az un. periférikus látás, ami jóval elmosódottabb, mert nem oda fókuszálunk, de benne van a látótérben. Szerintem ne sokat problémázz a drapériával.

#3 | @Attila - 2012 12 10 10:11:44
Picit már faragtam a fej tetejéből, de lehet még tényleg kell, vagy a hajat kell elhelyeznem másképp.....meglátjuk. Igen, a vádli nálam picit homorú, a fotón meg picit domború, most megnéztem nem álmosan és valóban. Grin Ami a legjobban zavar engem, az a háttér jobb oldalán a drapéria, valóban elkezdtem kidolgozni és jelenleg fogalmam sincs mit kezdek vele, attól félek a legjobban. Nehéz dolog az egyszerűsítés!

#4 | tiszai - 2012 12 10 10:04:14
Engem elsőre a fény-árnyék játék fogott meg, nagyon el van találva. Ahogy Tibor is mondja, a vádli megér egy pici szöszölést, és ami nekem még feltűnt - de lehet, hogy ezzzel csak én leszek így - nekem egy picit nagy a fej. Elképzeltem más pózokban is, és mindig ugyan oda jutottam. Ezek olyan apróságok, ha nem Te kéred, szóvá sem tettük volna - szerintem.Wink

#5 | @Attila - 2012 12 10 09:50:38
Tökéletes, ezeken akartam vacakolni! OK És tényleg milliméteres dolgok főleg, hogy a kép is kicsike és én nem szoktam krétát hegyezni direkt sose. Lehet itt az ideje! Grin

#6 | nordwick - 2012 12 10 09:46:37
Jó. Smile
Hibák.
1. Ami kicsibe nem feltünő (érdekes) de rögtön kijön nagyítva: a melle, pocakja, .... hogy olyan "egybe nagy sötét"... (ez az erotikus részét is erősen rontja, de as lelkit is)
Azt valahogy finomabban kellene megoldani, tagolni, érezni szeretném benne, hogy hiába van sötétben, azt is szereted Smile
-kisebb dolgok. vádli (picit gömbölyűbb lehetne így olyan merev ... jót tenne neki Smile lábfej, lábujjak...
-Az orr fal felé eső éle...
az orr itt nagyon nagyon fontos. Az egyik, amiben a lelkiség kifejezésre jutódik Smile
Milliméteres dolgok lesznek ha vacakolni akarsz vele. Smile
-A háttérnél a jobboldali falrészen a drapéria, vagy mi, átlós ráncai áteshetnének valami (még több ) egyszerűsítésen. Zavar hogy egy háttérdolog elkezd kidolgozódva lenni... itt...

#7 | @Attila - 2012 12 10 09:25:09
Igazából pont azért raktam csak ide fel mert a hibáit szerettem volna ha elmondjátok! Grin Ma még akartam egy picit rajzolni mert nem vagyok 1-2 dologgal megelégedve rajta, de kíváncsi lettem volna mások véleményére is. HmmM

#8 | hubervili - 2012 12 10 09:13:11
EZ IGEN!!hibák ide vagy oda,ami rajta lett a képen,az mind izgalmas...és a női akt nélkül is ezt mondanám,mert a formák és világos-sötét foltok kompozíciója,dinamikája szerintem nagyon eltalált.Természetesem az akt teszi a látványt és kompozíciót teljessé és tölti meg tartalommal.Nagyon szeretném ha feltennéd erre a linkre: https://www.facebook.com/events/129174253901821/

#9 | nordwick - 2012 12 10 08:59:14
Szerintem nagyon jó ez a ... koncepció. Vagyis a kép.
a múltkor olvastam hogy már "jegyezve van" a hozzászólási metódusom... ("nordwickos"Wink ... most ezzel ellentétben nem mennék bele a hibákba ... mert sokkal sokkal több minden jó itt , mint apróságok nem, és hülyeség volna ezekben elveszni.
Hozzászólások szerkesztése
Attila hozzácsatolta az alábbi képet:

[434.54kB]

http://pemzli.hu/
Ugrás a fórumra:

Share

Copyright ©2011
Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője Kagyerják Attila Tamás
Elérhetőség:kapcsolat@pemzli.hu