Most fizettem be az éves tárhelybérletért illetve a domain névért a (számomra nem kevés) pénzt.
Az, hogy még nem szüntettem meg az oldalt ,egyetlen ok miatt van, mert a kagyerjak.hu is ezen található
és ez a szolgáltató eddig a legjobb, akikkel találkoztam.
Már leírtam talán itt is meg másutt is, hogy a Facebook nyomulása illetve a lustaság az, ami miatt az ilyen
oldalak mint ez is, hanyatlásnak indultak.
Facebookon mindenki fent van, boldog boldogtalan csinálhat egy oldalt, taníthat olyan ,akinek nem lenne szabad
és még sorolhatnám mi mindent lehet ott csinálni ami miatt ide már nem járnak az emberek.
Azt is kifejtettem korábban, hogy én csak megcsináltam( nem kevés munkával) az oldalt, meghívtam az embereket és nem az én feladatom, hogy itt mindig történjen valami. Tulajdonképpen amilyenek a művészek, olyan az oldal is, amilyenek az emberek,
olyan az oldal is. Amikor itt zajlott az élet, ment a fórumozás , akkor az is csak 2-3 ember miatt volt, mióta ezek
az emberek nincsenek az oldal sincs tulajdonképpen. Ez így nem jó, de sajnos nagyban is megfigyelhető . Akinek lenne véleménye
nem mer vagy nem akar..... érdektelenség mindenütt. A Facebook látszólagos nyüzsgése is becsapós, hát az értékteremtésről meg ne is beszéljünk, mert kétséges számomra a dolog. Félreértés ne essék, nem vagyok ellene, de bármit mi kezünkbe akad lehet rosszul is fogni meg jól is és általában előbbi történik.
Részemről rengeteg energiát fektettem bele ebbe az oldalba, nem kívánok többet így ebben a formában..