Érdekes hogy a magyar portálokon milyen elenyészően kevés kép tárgya rettegés, (halál)félelem vagy hasonló tudatállapotok megjelenítése - s mégis nálunk a legtöbb az öngyilkos, alkoholista ... Viszonylag nyugodtabb lenne az ember ha ezek a képek lennének, mert akkor valamelyest szinkronban lenne a festészet az életminőséggel, így meg azt kell gondoljam hogy nincs, tehát nem őszinte, ráadásul aminek a festményekben kellene kijönnie, az máshol sokkal rosszabb módon jön ki - vagy végsősoron egyáltalán nem, ami a legrosszabb.
Szerinted mi nem őszinte, a képek, vagy az életminőség szintje... Miközben tudom mi a helyzet nálunk az országban, de pont most hallgattam a hírekben, hogy a sok szálloda telt házzal üzemel, mert rengetegen mentek a hosszú hétvégére wellnessezni.... mellette persze ott vannak az esőtől összedőlt házakról is a hírek, árvíz, belvíz....
Például
Például messze nem jöttünk rá még arra, hogy a festmény lehet jó arra, hogy kibeszélje az ember ami benne van. (az emberben benne, meg amit az országban benne) . Ha pl rettegek, akkor lerajzoljam hogy rettegek. Ha nem tudom mitől, akkor azt a "nem tudom mit" Ha tudom akkor meg azt.
Szerintem van ilyen, hogy akkor belelátsz valamibe, amibe nincs is vagy van De szerintem az nem baj ha ez esetben téved az ember vagy nem Akkor a tévedését vagy nem tévedését festi le, de az jobb mint a ha nem fest le semmit.
Még az is lehet hogy ha lefesti akkor kiderül hogy melyik
Ez igen...ez a megfogalmazás nagyon tetszik nekem De most beleültetted a bogarat a fülembe...hogy lehet a semmit megfesteni vajon?....
Van valami ilyesféle közmondás:tévedni emberi dolog ... de én legalább megpróbáltam
Á ...csak sokat nézek mostanában Besenyőpistabácsit.
pl... gondolatok a nincsről, hogy igazam van e, a tudatos táplálkozásról... stb. http://www.youtub...fdZmmdKpSY